Cea de-a patra ediție a Întâlnirilor tinerilor ucraineni din România

UUR

Scopul fundamental al Uniunii Ucrainenilor din România constă în apărarea drepturilor privind exprimarea şi promovarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a persoanelor aparţinând minorităţii ucrainene.

22 ian., 2024

🎯 Prima întâlnire a Tinerilor Ucraineni pe anul 2024, desfăşurată la Braşov în perioada 19-21 ianuarie, a fost marcată de energie pozitivă şi iniţiative constructive!
Scopul întâlnirii? ➡️ Consolidarea activității tineretului ucrainean și stabilirea priorităților pe termen scurt, mediu și lung. Președintele UTUR, Alexandru Mocernac, a deschis evenimentul, subliniind că tinerii reprezintă viitorul comunității ucrainene şi că rezultatele vor fi notabile cu eforturi consistente și constante!
💬 În cadrul workshopului de comunicare din a doua parte a evenimentului, au fost oferite sfaturi practice pentru o prezență online autentică și impactantă. A fost subliniată importanța unei comunicări eficiente în mediul digital, cu accent pe utilizarea inteligentă a rețelelor de socializare pentru a transmite informațiile într-un mod captivant și clar!
📜 Evenimentul a inclus și o prelegere dedicată Zilei Reuniunii Ucrainei, marcând un moment istoric din 1919.
Uniunea Tineretului Ucrainean din România este în mișcare, iar viitorul sună incitant! 🚀 #TineriUcraineni #UTUR #UUR

Citiți în continuare…

Share This